Muutama kerta taas yhteen...
Aluksi tein tummia kääretorttupohjia ja rullasin siitä kääriksen, jonka sisällä on mansikkahilloa ja banaanin makuista voikreemiä.
Sitten tuosta kääriksestä muotoiltiin banaanikakkuun sopiva, se oli hankalaa sillä pohja repeää helposti. Pyöristin päädyt banaanin malliin sopivaksi
.
Jouduin sekoittamaan itse keltaista marsipaania, sillä sitä ei ollut valmiina. Marsipaani kaulattiin ja pistettiin banaanikakun päälle. Nyt kakkua on kelpompi muotoilla ja silittää pintaa sileäksi.
Valmiit banaanikakut pistettiin kultaisen pahvin päälle ja maalattiin sulalla suklaalla tummia läiskiä.
Aikaisemmalla leivontakerralla tehtiin sydänpikkuleipiä, teimme kaksinkertaisen taikinan ja keksejä tuli aivan valtavasti. Painelimme sydämen muotoisella piparimuotilla sydämet.


Paiston jälkeen sydämien sisäpuolelle pistettiin mansikkahilloa ja puolet painettiin yhteen, näin niistä tuli valmiita keksejä. Halutessaan keksin päälle voi sirotella lumijauhetta.
Lopuksi vielä kuva raa'oista kinkkusarvista. Ne tehdään melkein kuin croissantit, paitsi sisälle tuli sulatejuusto, kinkku ja tilli -sekoitusta ja päälle juustoraastetta.







Tervehdys !
VastaaPoistaToi banaanikakku on varmaan vaikea tekoinen mutta lopputulos on ihan hyvä 10 pistettä. Kinkkusarvet on myös hyviä kypsinä ottaisin jos saisin.
ps.
En ole ikinä ajatellut, miten banaanikakkuun on saatu tuo muoto, mutta nyt sekin selvisi. Croisanttien kuvista tuli ihan nälkä!
VastaaPoistat. th